Dimension One Spas® - Luksuriøs velvære

Dette er hvad du får med en udendørsspa af højeste kvalitet fra Dimension One Spas®. Hvis du sætter pris på ergonomisk korrekte sidde- og liggepladser, varieret massage med langtidsholdbare og rustfrie ståldysser, terapeutisk kvalitetsmassage, så er en højkvalitets udendørsspa fra Dimension One Spas® det helt rigtige valg for dig.

Med 40 års erfaring og over 30 patenter inden for spamarkedet, er det californiske mærke altid ét skridt foran sine konkurrenter. Materialer i høj kvalitet, patenterede vandbehandlingssystemer, kontrolleret energiforbrug og effektiv isolering er selvfølgelig standard. Udendørsspa fra Dimension One Spas® tilpasser sig alle dine behov. Om den er gravet ned i jorden i din have, eller står som en del af din terrasse, vil det altid være nemt at finde det helt rigtige spa. Dimension One Spas® tilbyder 4 forskellige spa-serier til enhver efterspørgsel af udendørsspa.

Den luksuriøse Bay-serie er den første af sin art, med dens kurvede, elegante former. Det unikke design følger sammen med springvand og lys i forskellige farver, og appellerer til alle former for afslapning og velbehag. Reflection-serien indeholder den banebrydende Hydronomie massage, som tilpasser sig perfekt til din krop og dens behov. Home-serien formår at kombinere fritid og afslapning, der er til at betale. Aqua Fitness-serien fra D1 er designet til at forbedre livskvaliteten hos hele familien. Dette svømmespa kombinerer cardio, fitness, muskelopbygning, og hydroterapi i et enkelt produkt. Med et udendørsspa fra Dimension One Spas® kan du både dyrke vandsport eller slappe af, hele året rundt. D1 er oplagt til samvær og afslappende stunder, i behagelige og luksuriøse omgivelser, hvad end du vælger en spa fra Home-, Bay-, eller Reflection-serien. Ønsker du udfordrende træning kombineret med optimal afslapning, findes der massere af muligheder inden for dette med Aqua Fitness-serien.