Wärmegrad sauna - Et sted til naturlig afslapning.

Beroligende varme, stærk duft af fint træ og naturlig udsigt. Mærk med et enkelt skridt, en forsigtig brise eller den iskolde sne – det er den rene nydelse af en sauna i din have. Wärmegrads udendørssaunaer skaber et nyt rum for velvære inspireret af den finske saunakultur.

Materialer i høj kvalitet og udstyr fra ledende fabrikanter gør din udendørssauna, til et sted du kan føle dig afslappet og tilpas. Til alle udendørssaunaer følger en opvarmet stue, som er perfekt til at slappe af i, inden eller efter din tur i saunaen. De store vinduer i stuen skaber den perfekte ramme for en naturlig saunaoplevelse. Stuen kan, med den rette møblering, også benyttes til overnatning, eksempelvis af gæster.

Wärmegrad er udstyret med både BOSE lydanlæg og Loxone styringssystem, som gør det muligt at styre både lys, samt sauna fra den medfølgende IPad eller din smartphone.

Udendørssaunaen fra Wärmegrad bliver leveret fuldt monteret, og sat på plads ved hjælp af en kran på din destination. Det er derfor muligt at bruge saunaen allerede samme dag som den leveres. Dette betyder afslapning fra første sekund.